Queens of Rock

Vi har möjligheten att exklusivt kunna erbjuda ett härligt paket med riktiga rockbrudar – oftast bestående av artisterna Nanne Grönvall och Nina Söderquist som huvudrollsinnehavare – tillsammans med ett 5-mannaband i konceptet ”Queens of Rock”. Vi har gjort några riktigt lyckade och hyllade spelningar i Ronneby Brunn, Hallstaberget/Sollefteå, Pite Havsbad och nu senast avslutade de Dansgalan i Storuman!

Efter inledningen med Joan Jets ”I Love Rock´n Roll” brukar större delen av publiken ha rest sig upp och lokalen förvandlats till en rockarena med allsånger, dans och ett drag som heter duga..!

Repertoaren spänner från 50-tal till idag och innehåller mycket igenkänningsfaktor både när det gäller låtar, kläder och mellansnack. Det är en show att känna igen sig i, ryckas med av och minnas länge efter att den sista medryckande tonen ebbat ut.

Queens of Rock-showen ligger på ca 90 minuter och kan kompletteras med ytterligare gästande rockbrudar (eller manliga gäster) efter önskemål, storlek på scen och evenemang!