Charlie Grönvall

Charlie Grönvall har medverkat i Idol (2016) och kom då till finalen i Globen och slutade på en hedervärd 3:e plats. Han har också medverkat i Melodifestivalen i Sverige (2014), den danska Melodifestivalen (2016) och även spelat in duett och video i Korea med den koreanska rapparen Zelo från gruppen B.A.P. Samtliga dessa med sina tidigare band Little Great Things eller nuvarande bandet Bracelet.

I dec 2017 gör Charlie teaterdebut som Aladdin i musikalen Äventyret Aladdin, som först spelas i Stockholm och därefter åker på turné runtom i Sverige under våren 2018.

I dag alternerar Charlie mellan egna solo-projekt och sitt pop-band Bracelet som han har tillsammans med sin bror Felix Grönvall på trummor och Rebecca Krogmann, från Danmark, på bas.
Bracelet är ett svenskt-danskt trio med ett catchy pop sound med starka melodier och texter. De tre medlemmarna är mellan 24-26 år och har erfarenhet från tidigare band och från olika scener i både Europa och USA. Charlie är låtskrivaren för Bracelet och då oftast tillsammans med producenten och kompositören Jimmy Jansson.
Tillsammans är trion är en stark kombination, både i inspelningsstudion och som en karismatisk liveakt med energi, spelglädje och attityd.